AFTERSKI-YOGA PÅ GUDBRANDSGARD HOTELL KVITFJELL

Afterski yoga på Kvitfjell i vinterferien : Grønnere på din side

Velkommen til en myk yogatime spesielt tilpasset skiløpere etter en lang dag på ski. Yin yoga er en rolig og “nedpå” yogaform med enkle øvelser som passer for alle, uansett hvor stiv og støl du føler deg. Her får du en yogatime for avspenning, ro og et pusterom.

Vi fokuserer på å strekke de muskler som er spesielt utsatt på ski, og gir ny energi til kvelden og neste dag på ski. Målet med timen er du vil føle deg mer balansert, mykere og smidigere etterpå.

Instruktør Kari Ann Egeland vil guide deg trygt gjennom enkle øvelser som er tilpasset alle nivåer. Hun er utdannet yoga og meditasjonslærer fra India, yin yoga instruktør fra Braxton Rose (USA), og jobber til daglig som selvstendig coach og yogainstruktør i Grønnere på din side, samt at hun er tilknyttet Ullern Trening som coach og yoga PT.

Når:

Vinterferien uke 8 og påsken 2020

Hvor:

GudbrandsGard Hotell

Pris:

150 kr for drop-in, 500 kr. for 4 timer, familie (2+) 120 per. pers.

Ta gjerne med egen matte og møt opp i klær som er behagelig å bevege seg i.

Bestilles direkte på sms: 932 55 068

Kari Ann tilbyr også Ayurvedisk reflexologi fotmassasje. Dette er en behagelig behandling som hjelper kroppen å hele seg selv, og selve behandlingen er meget beroligende – de fleste sovner faktisk! Virkelig en “treat” for slitne skiføtter. Bestilles direkte på sms: 932 55 068. Pris 800 kr. for 60 min.