Velkommen til en tilpasset yogatime med fokus på pust, balanse og bevegelighet. Avspenning, stressmestring og meditasjon er viktige elementer og får alltid plass i praksisen. Målet med øvelsene er økt bevissthet, mindfulness og ro, i tillegg til det fysiske aspektet. Jeg tilbyr undervisning i både klassisk hatha yoga og mykere yin yoga. Alle timer kan tilbys live online.

Tjenester

✓ Bedriftsyoga: tilpasset den enkeltes behov, også online.

✓ Pt-timer i yoga, også online.

✓ Meditasjon, stressmestring og Yin-yoga, også online.

✓ Galleriyoga: jeg elsker kunst og spesielt foto. Gallerier er det perfekte sted for yoga i vakre og litt annerledes omgivelser. Arrangerer “pop-up” events. Er du gallerieier, ta gjerne kontakt for å se på muligheter for yoga i ditt galleri.

✓ Fengselsyoga: jeg har undervist yoga for innsatte i fengsel, både høy og lavsikkerhetsfengsler.

✓ Jeg arrangerer ulike yogaretreats og kurs. Følg med på “Hva skjer”, og følg meg gjerne på Facebook og Instagram for oppdatert informasjon om kommende arrangementer.

✓ Yogaretreats på forespørsel, ta kontakt om din vennegjeng eller kollegaer ønsker en yogaretreat, eller time på en samling. Jeg kan arrangere yogaretreats til Myken, Ibiza eller India spesielt tilpasset din gruppe eller arbeidsplass.

Yoga : Grønnere på din side
Yoga : Grønnere på din side

Referanser

“Jeg er veldig fornøyd med Kari Ann som yogalærer. Jeg oppfatter Kari Ann som høyt kvalifisert. Kari Ann har også evnen til å skape gode energier i klasserommet og flink til å finne riktig nivå på timene og ha balanse mellom variasjon og gjenkjennbarhet. Kari Ann er en meget god yogaveileder for meg :)”
Marianne på VPS

“Kari Ann er en helhjertet yogainstruktør. Hun er opptatt av å formidle at yoga er noe jeg gjør for meg selv. Hun forsterker dette ved å gi meg trygghet til å gjøre yogatimen til min. I yogatimene med Kari Ann lar jeg hennes instruksjoner og min dagsform bestemme, ikke følelsen av å prestere”.
Anne, Oslo Børs

“Kari Ann gjennomførte undervisningen på en god måte, fremsto trygg og klar, og evnet å inkludere både nybegynnere samt innsatte som har erfaring med det fra tidligere. Jeg gir Kari Ann mine anbefalinger.” 
Simen, fritidsleder Indre Østfold fengsel

Min erfaring

Utdannet og sertifisert yoga- og meditasjonslærer fra Sampoorna Yoga i India, og Yin yoga-lærer fra Braxton Rose (US). Sertifisert innen traumesensitiv yoga fra Prison Yoga org. og James Fox, og psykologspesialist Kari Lorentzen. Studert tradisjonell Hatha yoga på The Practice, Bali. Diverse workshops og kurs i meditasjon og stressmestring. Jeg praktiserer selv meditasjon og yoga, og er inspirert av ulike internasjonalt anerkjente instruktører gjennom kurs, workshops og retreats.