Hvorfor Mindfulness?

Mindfulness blir stadig mer populært for både bedrifter og privatpersoner og stadig flere oppdager verdien av Mindfulness for et bedre liv, både på jobb og privat. Man opplever bla bedre selvledelse, mindre stress og bedre prestasjoner.

Over 30 år med forskning på Mindfulness viser resultater som: bedre selvinnsikt og forståelse for indre uro, bedre livskvalitet, økt mental fleksibilitet, bedre evne til å fokusere, mindre ensomhet og depresjon, bedre relasjoner og samarbeid, bedre evne til å håndtere kriser og til å ta bedre valg.

Mindfulness benyttes derfor både av leger og terapeuter, og i høyprestasjonsmiljøer som: finans, forretningsadvokatfirmaer, forsvarets jagerflygere og i toppidretten.

Hva jeg tilbyr

Jeg tilbyr en tilpasset undervisning som gir deg verktøy til å innføre Mindfulness i ditt liv eller i din organisasjon. Dette kan være:

✓ Mindfulness kurs for organisasjoner

✓ Mindfulness kurs for ledere

✓ Mindfulness for selvledelse 

✓ Mindfulness mot stress (MBSR) 

✓ Mindfulness mot indre uro, tankekjør mm.

✓ Mindfulness som event, kick-off mm.

Ønsker du å oppleve mindre stress, fokusere bedre, få bedre kognitiv funksjon, mindre tankevandring, bedre immunforsvar -både fysisk og mentalt, da er kanskje mindfulness riktig for deg og for din organisasjon.

Ta kontakt for tilbud her

Mindfulness er en form for mental og emosjonell trening som er basert på to komponenter: oppmerksomhet og holdning. Man trener sinnet på å holde oppmerksomheten på noe som er her og nå, med en ikke-dømmende, åpen og nysgjerrig holdning. Mindfulness beskrives også som «ikke-dømmende oppmerksomt nærvær». Metoden stammer fra Buddhismen og er en av mange øvelser som har som formål å redusere lidelse og øke livsglede eller lykke. Det er en grunn til at denne praksisen har overlevd i tusener av år- den virker, det kan moderne forskning nå underbygge.

Mer om Mindfulness, v/ phd. Hedy Kober fra Yale University:
Mindfulness – World Economic Forum

Tedtalk:
How can mindfulness help us?