Jeg brenner virkelig for å gjøre livet Grønnere på din side. Jeg har alltid elsket å se mennesker utvikle seg, og finne mot til å gjøre endringer i livet. Gjennom å lytte, være tilstede og støtte mennesker til å ta bevisste valg kan uoppdaget potensiale komme til syne. Som coach og yogainstruktør kan jeg fordype meg i dette, og jobbe med to sammenfallende metoder for å leve et mer bevisst og balansert liv.

På et helt grunnleggende plan handler det om personlig integritet; fra hjertet kjenne og artikulere drømmen, med hodet oversette drømmen til planer, og med hele kroppen gjennomføre.

For meg ble det åpenbart at jeg selv måtte leve det jeg lærte. ”Det du er, vær fullt og helt og ikke stykkevis og delt” som Ibsen sa. Jeg måtte hoppe av “karusellen” og forlate en trygg god jobb i finans for å leve ut drømmen om å bli coach på heltid. Det var selvsagt en prosess, og det var ikke gjort på en dag, men det var en utrolig givende og lærerik endring jeg aldri ville vært foruten. Prosessen har brakt meg til India flere ganger, via yoga, meditasjon og studier av yogafilosofi til CTI og Co-active coaching.

Jeg er basert i Oslo, og jeg tilbyr coaching via nett og telefon om du ikke kan treffe meg her.

Når jeg ikke er hjemme finner du meg gjerne på et yogasenter, en yogaretreat, konsert eller på en reise- ofte India, Ibiza eller Myken på Helgelandskysten.

Kari Ann Egeland : Coaching / Yoga - Grønnere på din side
Kari Ann Egeland : Coaching / Yoga - Grønnere på din side