Jeg brenner for å gjøre livet Grønnere på din side, og jeg elsker å se mennesker utvikle seg og finne mot til å leve det livet de virkelig lengter etter å leve. Ved å stoppe opp og vende oppmerksomheten innover vil uoppdaget potensiale få komme til syne. Som profesjonell coach, urolærer og yoga/meditasjonslærer fordyper jeg meg i sammenfallende metoder som hjelper oss til å leve mer bevisste, autentiske og balanserte liv.

For meg ble det åpenbart at jeg selv måtte leve det jeg lærte. ”Det du er, vær fullt og helt og ikke stykkevis og delt” som Ibsen sa. Jeg måtte hoppe av “karusellen” og forlate en trygg god jobb i finans for å leve ut drømmen om å bli coach, urolærer og yoga/meditasjonslærer på heltid. Det var en tidvis tøff prosess, og det var ikke gjort på en dag, men det var en utrolig givende og lærerik endring jeg aldri ville vært foruten. Reisen har brakt meg til India flere ganger, til yoga og meditasjon, til studier av østlige visdomstradisjoner, buddisme og til Co-Active coaching. I tillegg har jeg vært så heldig å få lære «uro-metoden» av min mentor Caspar Seip.

Jeg har kontor sentralt i Oslo, og jeg tilbyr samtaler online eller via telefon om du heller ønsker samtale fra der du er. Jeg har også tilbud om hastetime.

Certified professional Co-Active coach (CPCC) fra The Coaches Training Institute USA (CTI). Sertifisert i bruk av yoga, meditasjon og yogafilosofi som terapi, kurs «The Science of Wellbeing» fra Yale University, lært «Uro-metoden» fra min mentor Caspar Seip. I tillegg har jeg en MBA fra Heriot-Watt University, og har over 20 års erfaring fra ulike roller i privat næringsliv.

Når jeg ikke er hjemme finner du meg gjerne ute i naturen, på et yogasenter, en yogaretreat, konsert, eller på en (studie)reise til India, Ibiza eller Myken på Helgelandskysten.

Kari Ann Egeland : Coaching / Yoga - Grønnere på din side
Kari Ann Egeland : Coaching / Yoga - Grønnere på din side