Hva er coaching

Coaching er en prosess som handler om å oppdage og utvikle ditt potensiale. Det handler om å bringe deg fra nåværende tilstand til et ønsket mål. Til det livet du egentlig vil leve, enten det er i jobb eller på det private plan. Coaching er en en-til-en prosess som har til hensikt å hente ut det beste i i deg, og de gode resultatene kommer i samspillet mellom coach og kunde. Coachingen er handlingsfokusert, og på veien mot målet vil det være nødvendig å ta tak, skape handling for å få ting til å skje. Coachen hjelper deg til å finne dine løsninger og strategier på vei mot målet. Coachen tar utgangspunkt i at du allerede har ressurser og svaret inni seg. Det er gjennom coachingens kraftfulle spørsmål og teknikker, at du finner svaret selv.

Coaching : Grønnere på din side

Hvem passer coaching for

Alle kan ha glede av coaching. Dersom du ønsker en endring i livet ditt, ønsker å bli bedre kjent med deg selv og du ønsker å ta bedre og mer bevisste valg for deg selv, da er coaching noe for deg.

Hvilke områder fungerer coaching for

Alle tema kan i prinsippet være mål for coachingen, og som oftest opplever kunden forbedringer på andre områder i livet også. Noen typiske tema kan være: vanskelige relasjoner privat eller jobb, vanskelig relasjon til deg selv, stressmestring, konkret måloppnåelse, utbrenthet, bli en bedre leder, ønske om å finne balanse i livet, tankekjør, store omveltninger i livet, etc.

Min coaching

Jeg er certified professional Co-Active coach, CPCC, fra The Coaches Training Institute(CTI). Dette er en konkret og velutprøvet metode for å utvikle kundens potensiale, og som er fundamentert i at du er naturlig kreativ, kompetent og hel, samt at du selv bærer på kraften til å skape den tilværelsen du ønsker deg. Sammen arbeider vi aktivt for å finne og frigjøre din indre styrke og ditt potensiale. Ingen utfordring er for liten eller stor, jeg jobber med hele mennesket for et varig resultat.

Jeg har kontor sentralt i Oslo, og tilbyr også coaching online om du ønsker samtale fra der du er. Jeg har tilbud om hastetime.

Min misjon og drivkraft er å gjøre livet “Grønnere på din side”

Referanser

«Kari Ann er genuint interessert og lyttende coach, og plukker opp hva som ikke blir sagt. Hun er direkte og kommer til bunns i hva som egentlig er problemet. Derfra klarer hun å få meg til å se nye perspektiver og til å se at jeg har valg. Hun får meg til å bruke ressurser som jeg ikke visste at jeg hadde.»
Synnøve Oslo

«Kari Ann er en trygg, klok og tilstedeværende coach. Hun har en unik evne til å støtte og utfordre på samme tid, noe som gjorde at jeg turte å strekke meg mye lenger enn det jeg var komfortabel med på egen hånd. Kari Ann er veldig god på å bruke ulike verktøy og perspektiver, noe som skaper nye refleksjoner og dyp innsikt. Jeg har hatt stort utbytte av coachingtimene med Kari Ann og jeg anbefaler henne på det varmeste til andre. Tusen takk for utfordrende spørsmål, verktøy og gode samtaler.»
Astrid, Oslo