Min metode

Metoden jeg benytter er en prosess som handler om å avdekke og utvikle ditt fulle potensiale.

Målet er å bringe deg fra nåværende tilstand til et ønsket mål, og til det livet du lengter etter å leve. Samtalene er en læringsprosess, vi utforsker hva som holder deg tilbake, og setter deg i kontakt med dine indre ressurser. De gode resultatene kommer når vi sammen utfordrer begrensende tanker og mønstre.

Metoden er handlingsfokusert, og på veien mot målet vil du lære deg ferdigheter for å skape ønsket utvikling og vekst. Jeg finner de verktøy som passer best for akkurat deg og din situasjon. Ingen er like, men alle har vi ressurser som vi trenger å få tak i for å leve et rikere og mer autentisk liv.

Min metode gir deg varig læring for å gjøre livet Grønnere på din side!

Hvem passer det for?

Alle kan ha nytte av å snakke med en profesjonell samtalepartner. Dersom du lengter etter en endring i livet ditt, ønsker å bli bedre kjent med deg selv, bli mer robust, jobbe med indre uro, og du vil lære å ta bedre og mer bevisste valg for deg selv, da er dette noe for deg. Det er dessverre en myte at man må ha et problem for å ha nytte av denne type samtaler, tenk heller på det som å investere i en personlig trener som lærer deg å navigere mer smidig gjennom livets utfordringer, og kanskje dermed unngå de store «smellene».

Typiske tema for samtaler

Alle tema kan være utgangspunkt for samtalene og som oftest opplever kunden forbedringer på andre områder i livet også. Noen typiske samtaletema er: følelsen av å ha mistet seg selv, utfordrende relasjoner privat eller på jobb, vanskelig relasjon til deg selv, overveldende følelser, tankekjør, utbrenthet, følelse av å være overveldet eller utilstrekkelig, ønske om å bli bedre i en rolle/leder, ønske om å finne bedre balanse i livet, store omveltninger, konstant stress, mye indre uro, sinne, nedstemthet, kommer ikke i gang med endring selv, og mye mer.

Hvor treffer du meg?

Jeg har kontor sentralt i Oslo, i tillegg tilbyr jeg samtaler online og via telefon dersom du ønsker samtalen fra der du er. Jeg har også tilbud om hastetime.

Usikker på om dette er noe for deg? Bestill en gratis uforpliktende forsamtale her.

Utdanning/sertifisering

Jeg er certified professional Co-Active coach (CPCC) fra The Coaches Training Institute USA (CTI), sertifisert innen bruk av yoga, meditasjon og yogafilosofi som terapi, og har vært så heldig å få lære «uro-metoden» av min mentor Caspar Seip. Flere kurs og sertifiseringer innen stressmestring, breathwork, ayurveda og meditasjon, bla «The science of wellbeing» på Yale University. I tillegg har jeg en MBA, og over 20 års erfaring fra privat næringsliv.

Min misjon og drivkraft er å gjøre livet “Grønnere på din side”

Referanser

«Kari Ann er genuint interessert og lyttende coach, og plukker opp hva som ikke blir sagt. Hun er direkte og kommer til bunns i hva som egentlig er problemet. Derfra klarer hun å få meg til å se nye perspektiver og til å se at jeg har valg. Hun får meg til å bruke ressurser som jeg ikke visste at jeg hadde.»
Synnøve, Oslo

«Kari Ann er en trygg, klok og tilstedeværende coach. Hun har en unik evne til å støtte og utfordre på samme tid, noe som gjorde at jeg turte å strekke meg mye lenger enn det jeg var komfortabel med på egen hånd. Kari Ann er veldig god på å bruke ulike verktøy og perspektiver, noe som skaper nye refleksjoner og dyp innsikt. Jeg har hatt stort utbytte av coachingtimene med Kari Ann og jeg anbefaler henne på det varmeste til andre. Tusen takk for utfordrende spørsmål, verktøy og gode samtaler.»
Astrid, Oslo