Min metode

Metoden jeg benytter er en prosess som handler om å oppdage og utvikle ditt fulle potensiale. Målet er å bringe deg fra nåværende tilstand til et ønsket mål, og til det livet du lengter etter å leve. Samtalene er en en-til-en prosess som henter ut det beste i deg og som vil avdekke hva som holder deg tilbake. De gode resultatene kommer når vi sammen utfordrer de begrensende mønster vi avdekker. Metoden er handlingsfokusert og på veien mot målet vil det være nødvendig å ta grep for å skape utvikling og vekst. Jeg hjelper med å finne den metoden som passer best for akkurat deg og din situasjon. Ingen er like, men alle har ressurser som de trenger å få tak i for å leve et rikere og mer autentisk liv.

Coaching : Grønnere på din side

Hvem passer det for

Alle kan ha nytte av å snakke med en profesjonell samtalepartner. Dersom du lengter etter en endring i livet ditt, ønsker å bli bedre kjent med deg selv, bli mer robust, jobbe med indre uro, og du vil lære å ta bedre og mer bevisste valg for deg selv, da er dette noe for deg. Det er dessverre en myte at man må ha et problem for å ha nytte av denne type samtaler, tenk heller på det som å investere i en personlig trener som lærer deg å navigere mer smidig gjennom livets utfordringer, og kanskje dermed unngå de store «smellene».

Typiske tema for samtaler

Alle tema kan være utgangspunkt for samtalene og som oftest opplever kunden forbedringer på andre områder i livet også. Noen typiske samtaletema er: følelsen av å ha mistet seg selv, utfordrende relasjoner privat eller på jobb, vanskelig relasjon til deg selv, overveldende følelser, tankekjør, utbrenthet, følelse av å være overveldet eller utilstrekkelig, ønske om å bli bedre i en rolle/leder, ønske om å finne bedre balanse i livet, store omveltninger, konstant stress, mye indre uro, sinne, nedstemthet, kommer ikke i gang med endring selv, og mye mer. Ta kontakt dersom du er usikker på om det du strever med er noe jeg kan hjelpe med.

Utdanning/sertifisering

Jeg er certified professional Co-Active coach (CPCC) fra The Coaches Training Institute USA (CTI), sertifisert innen bruk av yoga, meditasjon og yogafilosofi som terapi, og har vært så heldig å få lære «uro-metoden» av min mentor Caspar Seip. Flere kurs og sertifiseringer innen stressmestring, breathwork, ayurveda og meditasjon. I tillegg har jeg en MBA, og over 20 års erfaring fra privat næringsliv.

Jeg har kontor sentralt i Oslo, i tillegg tilbyr jeg samtaler online eller via telefon om du heller ønsker samtale fra der du er. Jeg har også tilbud om hastetime.

Min misjon og drivkraft er å gjøre livet “Grønnere på din side”

Referanser

«Kari Ann er genuint interessert og lyttende coach, og plukker opp hva som ikke blir sagt. Hun er direkte og kommer til bunns i hva som egentlig er problemet. Derfra klarer hun å få meg til å se nye perspektiver og til å se at jeg har valg. Hun får meg til å bruke ressurser som jeg ikke visste at jeg hadde.»
Synnøve Oslo

«Kari Ann er en trygg, klok og tilstedeværende coach. Hun har en unik evne til å støtte og utfordre på samme tid, noe som gjorde at jeg turte å strekke meg mye lenger enn det jeg var komfortabel med på egen hånd. Kari Ann er veldig god på å bruke ulike verktøy og perspektiver, noe som skaper nye refleksjoner og dyp innsikt. Jeg har hatt stort utbytte av coachingtimene med Kari Ann og jeg anbefaler henne på det varmeste til andre. Tusen takk for utfordrende spørsmål, verktøy og gode samtaler.»
Astrid, Oslo