YOGARETREAT PÅ MYKEN

Yogaretreat på Mysen : Grønnere på din side

Midnattsolretreat juni.
Sensommerretreat fra aug/sept.

Bli med på en unik opplevelse på Helgelandskystens kanskje vakreste sted. Yogakurs, men også så mye mer – en komplett opplevelse av yoga, natur og mat.

I løpet av en langhelg kan du bli med på en annerledes yogahelg på et annerledes sted. Du trenger ikke erfaring fra yoga for å delta, dette er en retreat for alle, og for alle sanser. I tillegg til å få et yogakurs i dynamisk yoga og rolig yoga/avspenning og stressmestring får du også oppleve Myken og alt denne fantastiske øya har å tilby.

Inkludert i prisen er tre overnattinger på Myken Seng og Suppe i delt dobbeltrom eller i innendørs campingvogn (ja, du leste rett), sengetøy og håndklær er selvfølgelig inkludert. Maten lages lokalt på Seng og Suppe og tilpasses vegetarianere eller veganere. Du får rikelig med mat og måltidene er godt fordelt gjennom hele dagen; morgensnack, frokost, lunsj, afternoon tea og middag. Lørdag blir det treretters festmiddag på Bruket Bord og Bar.

Helgen inneholder fem yoga-økter á 90 min. Det blir også tilbud om coaching for de som ønsker. I tillegg får du oppleve magiske Myken og bli kjent med øya, naturen og historien. Hvis været tillater det blir det også mulighet for RIB-tur (ikke inkl. pga værforbehold, kr. 200)

Dato: på forespørsel

Pris: på forespørsel. Påmelding/info/program: kaegeland@gmail.com